Ausoles de Ahuachapán (08-05-2011)

Després de 6 mesos en el Pulgarcito de centreamericà, tocava fer una jornada d’allò més relaxant, quina podia ser la formula per poder-ho realitzar. Doncs aprofitant la cadena volcànica activa que  travessa el país, era qüestió d’aprofitar la energia geotèrmica que aquets desprenent i vam anar a “los Ausoles de Ahuachapán”.

La paraula “ausol” significa font d’aigua termal.  Tant pels naturalistes com pels geòlegs sempre han estat llocs d’una gran atracció i d’un interès en especial, a més sense deixa de banda el recurs energètic que  se’n poden extreure a traves de l’energia geotèrmica. Com a peculiaritat de la zona és pot observar fumaroles, on emeten tranquil·lament vapor d’aigua amb hidrogen sulfat. En “la Labor” que es un dels més grans, es poden observar unes grans emanacions de vapor d’aigua amb argiles en suspensió i forts sorollós d’aire a pressió, tot amb unes temperatures rodejant els 90°C de temperatura. 








Amb totes aquestes condicions, vam poder gaudir d’uns banys termals d’allò més relaxants, tot i que el clima tropical no es el més idoni per uns banys d’aigua calenta, la relaxació que comporta esta en el mig dels boscos cafetales i submergit en aigües termals amb totes les comoditats, sempre s’agraeix. 


  



"Tot el que l'esser humà afegeix a la naturalesa, està de més, inclòs ell mateix"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada