Bici Crítica en la Setmana del Medi Ambient! (29-05-2011)

El passat diumenge 29 de maig ens vam reunir a les 10 a.m. en el parc Cafetalón de Santa Tecla més de 70 persones en bicicleta, per celebrar la pedalada en la setmana del medi ambient a nivell internacional. Aquesta bicifestació, organitzada pel col·lectiu Bici Crítica El Salvador, va transcorre per diferents carrers teclenys, inclús ens vam arribar a Diego de Holguín, famosa carretera abandonada pels seus danys ambientals que representa la seva construcció i el seu elevat cost econòmic per una via que no s'utilitza ja que l'empresa constructora s'ha arruinat (estafa immobiliària ús sona) . 


D’aquesta manera Bici Crítica continua amb les marxes de cada últim diumenge de cada mes per passar una bona estona, conèixer gent i crear i enfortir una consciència crítica, però constructiva, en la societat salvadorenya.




  

1 comentari:

  1. Ori! soc l'Enric. no hi ha res com una tarda de divendres al curro per dedicar temps als coleges. Pero ojo! nomes ho faig en circunstancies molt especials: quant ja estas fins als ous de traballar de tota la setmana pero no pots tornar a casa perque plou ;).
    En fi tiu, que me passajat una miqueta per aquí i veig que ho tens muntat de puta mare... quin cabronás.
    en fi... pasant ja ha dir algo útil: Exagerat això de la carretera abandonada. pero es que la miro... i es enorme!! tiu... es que es una autopista. Si es que per veure estafes i diners tirats a la basura qualsevol pais serveix.

    ResponElimina